Erectie problemen

Tips om het mannelijk geslachtsdeel weer gezond te laten functioneren

Als mannen ouder worden kan het zo zijn dat het geslachtsdeel, het lichaamsdeel waar ze zo trots op zijn, minder goed gaat functioneren dan dat het in de tienerjaren functioneerde.

Dit is een klap in het gezicht voor de meeste mannen, zeker als ze nog helemaal niet zo oud zijn. Erectieproblemen hoeven namelijk niet per se leeftijdsgebonden te zijn. In dit artikel staan een aantal oorzaken van erectiestoornissen, en daarmee ook de eventuele oplossingen tegen dit hardnekkige probleem.

Cholesterol

Gelukkig ben je niet de enige man die last heeft van een niet of minder functionerende jongeheer. In eerste instantie zou je denken dat dit helemaal niet ‘’gelukkig’’ is, maar wanneer je er goed over nadenkt kom je tot de conclusie dat dit moet betekenen dat de kans groot is dat er oplossingen voor zijn bedacht. Hoe vaker een probleem voorkomt, hoe groter de kans dat de oplossing is bedacht. Een van de oplossingen kan zitten in het volgen van een cholesterolverlagend dieet. Een relatief hoog cholesterolniveau heeft namelijk een negatief effect op verschillende aspecten van de gezondheid, ook op de erectie.

Red Ginseng

Een zeer populair middel om erectieproblemen te bestrijden is de rode ginseng. In culturen waar alternatieve geneeswijzen regelmatig worden toegepast is dit een bekend fenomeen. Deze wortel, die zeer potent is, wordt in de Chinese geneeskunde gebruikt als een potentie verhogend middel.
Dit heeft te maken met die invloed die het heeft op de aanmaak van rode bloedlichaampjes in ons lichaam. Doordat de rode ginseng dit proces stimuleert bevat ons bloed meer zuurstof, en dat zorgt ervoor dat ons lichaam beter functioneert. Wat zoals de meesten van ons wel weten functioneert ons lichaam grotendeels op water, en zuurstof!

Erectiepillen

Als deze alternatieve geneeswijze niet werkt kan je altijd nog kiezen voor een erectiepil. Zeker als je er van verzekerd wil zijn dat je vanavond een goedwerkende paal in je broek hebt is dit een goede optie. Wellicht heb je een date waarvan je weet dat je met de dame in kwestie tussen de lakens gaat eindigen. Dan wil je er wel voor zorgen dat je goed presteert, en dat lukt niet met een slap geslachtsdeel.